Devils Delight

Har du någonsin undrat hur det skulle kunna vara att spela slotspel i helvetet? Det får du i så fall svar på i NetEnts Devils Delight. Detta spel utspelar sig nämligen djupt nere i helvetet bland dess allra varmaste eldar. Nere i denna ogästvänliga miljö ställs du mot en mängd hemska varelser samt Lucifer själv, och här gäller det att du spelar så bra du bara kan så att du inte går förlorad i helvetets djup.

Likt de flesta fall när det handlar om NetEnt och deras slotspel så är detta ett spel som håller en hög kvalitet på flera olika vis. Sedan har det även ett väldigt häftigt och ovanligt tema som tillsammans med mycket annat helt klart gör detta till ett spel värt att prova på. Vi ska nu ge en lite mer detaljerad inblick i detta spel och vad det har att komma med.

Vinstlinjer och insatser

Denna helvetesautomat har 5 hjul, 3 rader och 20 vinstlinjer, och som vanligt är det upp till spelaren själv att välja myntvärde samt antalet vinstlinjer. De insatser man kan lägga varierar här mellan 0,01 euro som minst, medan den största ligger på 100 euro, och som vanligt när det gäller slotspel fungerar det som så att ju mer man satsar, desto mer kan man vinna.

Tema och design

Helvetet och dess invånare fungerar som tema i Devils Delight. Spelet är designat på ett humoristiskt sätt där helvetet framställs så som vi brukar tänka kring det, alltså fullt med eldar och som en allmänt otrevlig plats, men inte på något skräckfyllt sätt. Själva grafiken är snygg och fantasirik, och bidrar till den härliga spelkänslan.

De symboler som spelet innehåller handlar om helvetesrelaterade sådana de med. Här dyker alltså symboler som gravstenar, skelett, och djävlar upp. Som bonussymboler finns här självaste Lucifer som Wild-symbol, ett pentagram som Scatter-symbol, samt liemannen som bonussymbol.

Bonus och Jackpot

NetEnt levererar alltid trevliga spelupplevelser, till och med när det gäller bonusar i helvetet. Här finns nämligen en del sådana som förtjänar att befinna sig i himlen mer än vad de gör att vistas nere bland Lucifer och hans vänner. Dels finns här Free Spins, och Free Spins-rundan aktiveras genom att man får tre Scatter-symboler eller fler att dyka upp under samma snurr. Dessa kommer utrustade med en multiplikator, och på så vis kan de vinster man här lyckas uppnå utökas stort. Man kan även förlänga dessa rundor med ytterligare snurr genom att få fler Free Spins-symboler under själva rundan.

Den bonusfunktion som kan bli mest värdefull i detta spel är dock ett bonusläge vid namn Soul Reaper. Detta aktiverar man genom att på samma gång lyckas få bonussymboler att dyka upp på tredje, fjärde och femte hjulet. Det går ut på att man ska matcha en mängd olika själar med en mängd olika synder, och för varje sådan man lyckas med fylls den mätare på som ingår i scenariot. Ju mer man lyckas fylla på denna, desto mer värdefullt blir resultatet, och maxsumman ligger här kring 100 000 euro. Detta spel kan alltså ge ett stort tillskott till kassan, trots att det inte handlar om summor som kan mäta sig med marknadens högsta progressiva jackpottar.

Fördelar och nackdelar

Fördelar:

  • Ett snyggt spel med ett häftigt tema.
  • En del intressanta förmåner, bland annat en bonusfunktion som kan resultera i vinster kring 100 000 euro.
  • Ett spel med högt underhållningsvärde.

Nackdelar:

  • Det finns inga mobil- eller surfplatteversioner av detta spel.

Sammanfattning

Söker man efter ett bra slotspel så har man i Devils Delight ett utmärkt alternativ. Detta spel levererar när det kommer till flera olika saker, och ännu en gång har NetEnt lyckats med att skapa ett strålande slotspel. Dels är detta ett snyggt spel med ett lite annorlunda tema och en snygg grafik. Dessutom är det mycket underhållande, och man kan ägna lång tid åt att spela detta utan att det blir enformigt eller långtråkigt.

Dessutom finns här en underhållande och förmånlig bonusfunktion i form av Soul Reaper som är ett mycket originellt sätt att vinna större summor på. Även fast det finns andra spel på marknaden som kan resultera i betydligt större summor än vad Soul Reaper kan, så är det fortfarande helt ok summor det handlar om.

Allt vi nämnt ovan, plus mycket till, gör Devils Delight till ett spel som vi varmt kan rekommendera. Spelet håller samma höga kvalitet samt är lika underhållande som majoriteten av NetEnts övriga spel, så vi tror därför knappast att det är ett spel man lär bli besviken på.

Privacy Policy